12.2.07

Helsinki, Kaapeli, 10/2, 21:07


STEDSNAVNENE


2000

Nasaret og Norge og Stiklestad og Norge og Amerika og Norge og Sunndal på Nordmøre og Norge og Norge og Telemark og Norge og Vest-Europa og Norge og Norge og Midtøsten og USA og Oslo og Nordsjøen og Balkan og Kosovo og Norge og Kosovo og Balkan og Tsjetjenia og Norge og Sør-Afrika og framtidens Sør-Afrika.

2001

Norge og Norge og Norge og Spania og Latin-Amerika og Spania og Norge og Oslo og Norge og Sør- og Østlandet og Sunndalsøra og Bjøllåga og Melfjord og Beiarn og Norge og Norge og Berlinmurens fall og Øst- og Vest-Europa og Europa og Norge og Europa og Europa og Norge og Kosovo og freden på Balkan.

2002

Oslo og World Trade Center i New York og USA og Russland og India og Pakistan og Norge og Afghanistan og Afghanistan og Oslo og Burma og Norge og Norge og Norge og Midtøsten og Norge og Norge og Nord-Troms og Finnmark og USA og verden er i Norge.

2003

Norge og Maridalen og Oslo og Maridalen skole og Norge og Bergen og EØS-området og Norge og NATO-landene og Praha og Sovjetunionen og Europa og Johannesburg og Norge og Norge og Norge og Afghanistan og Kuwait og Israel og Irak og Kuwait og Irak og Norge og Oslo og Sri Lanka og Sudan og Irak og Norge og Norge i året som gikk.

2004

Iran og Norge og Norge og Norge og Norge og Norge og Norge og Næroset i Ringsaker og Næroset og Næroset og Norge og New York og Irak og Norge bidrar derfor med omfattende humanitær hjelp.

2005

Indonesia og Det Indiske hav og Sør-Asia og Norge og Norge og Norge og Norge og Sverige og Norge og Karlstad og Norge og Sverige og Norge og Madrid og Beslan og Norge og Sudan og Norge og Darfur og Norge og Norge og Europa og Norge og Norge og USA og Sør-Asia og Norge og Sør-Asia etter naturkatastrofen.

2006

Norge og Norge og Lørenskog og Oslo og Holmestrand og Oslo og Soria Moria slott og Europa og Norge og Norge og Asia og Pakistan og Norge og India og Afghanistan og Kabul og Sverige og Norge og Norge og Norge og ikke bare i Norge, men i mange andre land.

2007

Bangladesh og Kirkenes og Kårhamn i Finmark og England og Nordland og Norge og Mongstad og Månen og Norge og Steinkjer og Nord-Østerdal og Røros-området og Libanon og Israel og Palestina og Bethlehem og Beirut og Afghanistan og Libanon og Afghanistan og Stord og Norge i utlandet.